About Me

My photo
Ema Faima Ahmad 24 Tahun Kakitangan UM + Pelajar UITM + Dealer Felinna Inchloss (Universiti Malaya,KL atau Manjung,Perak) Dealer Treenea (Universiti Malaya - Ema) (Manjung,Perak - Diba) Lain2 Produk Aurawhite, Maixara, Belvya,dan lain2. 0175213121-Ema 0132116780-Diba (SMS/Whatsapp)

Followers

Friday, January 7, 2011

KAHWIN!!

kahwin??
np asyik psl kahwin je nih?
aku nak kawen ke?
oh pasti la tidak kan.
lambat lagi lorh..
x tau la nape.
sejak 2 menjak nih.
asyik duk pk kawen jek.
dah gatai kot. haha
spe nk tolong garu kan nih?? mereng da.
oke..sebenarnye......
nak cite... yg... ex-bf aku nak kawen la..
excited tau aku dapat tau.
dlu2 mayb ade lagi la perasaan pade si dia 2.
now...totally zero oke.
hanya pada Mr.Right.
die suda menjadi 1 kenangan..
kenangan manis ke pahit ek??
hmmm....pk jap..
pahit ckit kot.. (harap2 die x bace)
salah aku kot terime die dulu.
gedik sangat nak couple..
tapi xpelah.
pengalaman mengajar kite kan.
die bukan yang terbaik untuk aku kot...or.....aku yang x terbaik untuk die?? haaaa..mne2 jelah..
kite di temukan dengan orang yang salah terlebih dahulu sebelum kite dapat bertemu dengan Mr. Right kite.

ni ade 1 rahsia....
dalam penghujung tahun lepas (2010)..
die ade la mcm2 nak 'kembali bersama' dengan aku..
aku dengan die rapat balik time 2.
die baru putus cinta..putus cinta yang ke berapa kali ??? x tahu la die kan..HAHA..
katenye kali ni memang die sangat terasa la. baru rase sakit putus cinta.
sebab sebelum ni die dah bagitau aku nak bertunang.
tup tup aku tanye.. dah putus plak.. haishh..
sebab putus kali ni - perempuan 2 ade lelaki lain + family die pun x bp nak oke.
so now die rapat balik dengan aku... sebabbbbbb... dah xde awekkk...
itulah lelaki kannn.. dah sunyi baru la cari kite balik..
memang aku rapat gile la dengan die sejak die x de awek..
n time aku pun sunyi kot sebab Mr.Right berehat di kampung selepas eksiden.
tapiiiii kannnnnnnn..
aku x penah lupekan Mr.Right. die tetap no 1.
ex tetap akan jd ex n tetap kawan aku.
yang x seronoknye bile die menyatakan hasrat untuk couple balik.
kompem la aku reject.
cukup la sekali kan..
siap cakap, kalau aku terime, kompem die terus anta family meminang.
aduhh..desperate sangat mau kawen kah?
oke terpulang pada awak la kan.
yang pasti saya suda ade Mr.Right.
tapi..kami tetap KAWAN.
kenangan lama biar la terus padam.
tidak perlu di kenang lagi.
until now, aku still baek dengan die.
susah nk PUTUS KAWAN.
walau die penah menyakitkan hati ini.
sesuatu yang aku rase agak kepelikan di sini....
ialah....... (beriye2 je nih)
die mintak kapel balik dengan aku penghujung tahun lepas dalam bulan 11,12 kalau aku x silap la..
masuk tahun baru nih, aku dapat tahu die nak kawen..
wah....gile cepat berubah hati + fikiran kan... ish2. (geleng laju2)
hati LELAKI ni pelik2 jek.
eh...kenapa aku wat entry pasal die nih..
aku ingat lagi ke kat die.
pastilah TIDAK!!!
sajek jek..da xde modal...
anyway, semoga awak berbahagia.
kalau time couple, awak selalu putus sambung..
jangan la kawen pun nak buat macam 2 ye..
x leh la nk cerai rujuk jek..
selamat menuju ke gerbang perkahwinan.
selamat menjadi suami yang baek + bertanggungjawab.
selamat menjadi bapa.
selamat semuanya..
semoga bahagia.

nota tangan : kami tetap kawan sampai mati~

No comments:

Klik la. Comel ! Jom Oder !

Klik La Tabung Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...