About Me

My photo
Ema Faima Ahmad 24 Tahun Kakitangan UM + Pelajar UITM + Dealer Felinna Inchloss (Universiti Malaya,KL atau Manjung,Perak) Dealer Treenea (Universiti Malaya - Ema) (Manjung,Perak - Diba) Lain2 Produk Aurawhite, Maixara, Belvya,dan lain2. 0175213121-Ema 0132116780-Diba (SMS/Whatsapp)

Followers

Tuesday, February 22, 2011

duet oh duet...

haishhhh...
aku hapdet blog lagi?
ni entry ke 2 untuk harini?
ishhh2..
ema buang tebiat. HAHA.
tengah rajin plak nak menaip.

oke. balik pade tajuk entry. 
DUET OH DUET.


pasal duet ni ari2 aku pikir.
macam mane nak menambah kan duet.
xnak kurang2.
sume benda nak pakai duet.
masuk toilet pun kene 2kupang.
kat lumut toilet mahal ckit 5kupang.
tapi toilet die best..
besar..
bersih..
boleh tido la dalam 2. HAHA.
ehhhh ape cite pasai toilet plak nih.. haishh..

duet... aku sangat memerlukan duet saat dan ketika ini.
duet ribu ribannnn..
mane nak dapat ?
xde durian nak runtuh ke?
xde duet nak turun dari langit ke? 
uhhuuuuuuu..
keje makan gaji. 
masuk banyak habis pun banyak.
arini masuk gaji, esok dah boleh habis.
nak duet.. nak duet...
nak banyak2....
usaha! caiyokk ema!

hmmm... azam tahun baru ni nak saving duet.
setakat ni ade la jugak saving nye.
tapi macam nak korek balik jekkk..hehe.
nasib baek renew roadtax baru2 ni ayah sanggup dulukan duet.
mahal plak roadtax gan insurans kelise kecik 2. 

aku nak saving.
serius nih.
saving.
saving.
aku nak ....... nak kawennn... HAHAHHAHA..
gatai nohhhhh..
xdelah..bukan nak kawen sangat pun.
tapi aku rase memang kene saving la.
aku da keje dekat 2 tahun. 
tapi 1sen saving xde lagi.
apekehalnye macam 2 kannn..
stop BOROS . start SAVING!!!..
plzzz ema...saving oke!

dulu .. mase keje lame..
1 ari aku pegang duet riban2.
tapi bukan duet aku..
kalau la duet aku...
ohhh alangkah seronoknye dunia... HAHA
oke stop berangan ema.

haaa... cakap pasal berangan nih.
semalam aku sentap.
sentap gile oke.
dengan...
dengan Mr.Right la.
pasal berangan ni la..
tapi.. macam x boleh cite je kat cni..
rahsia kerajaan.. heheh..
naseb baek die cepat pujuk.
mintak maap lagi.
padahal..die ni sangat susah nak melafazkan kate-kate maaf. EGO!
berangan 2 pun ade kene mengena dengan duet..
ohhh duet... d manakah dikau???????????? marilah kepadaku duetttttt...
i <3  money !! HAHA

nota tangan : misi saving bermula tahun ini. boleh kah? wait n c. :)


No comments:

Klik la. Comel ! Jom Oder !

Klik La Tabung Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...