About Me

My photo
Ema Faima Ahmad 24 Tahun Kakitangan UM + Pelajar UITM + Dealer Felinna Inchloss (Universiti Malaya,KL atau Manjung,Perak) Dealer Treenea (Universiti Malaya - Ema) (Manjung,Perak - Diba) Lain2 Produk Aurawhite, Maixara, Belvya,dan lain2. 0175213121-Ema 0132116780-Diba (SMS/Whatsapp)

Followers

Friday, February 25, 2011

KENAPA KORANG BANYAK MASE?? BANYAK IDEA??

dalam dunia nih..
sume orang ade mase 24 jam sehari
x lebih. dan x kurang.
semua sama jek.. ade orang yang ade mase 25 jam ke? mai bagitau rahsia jadi 25 jam tu..

 'kenapa korang banyak mase'???
aku pelikk.. musykill...
aku jejalan blog2 otai.
entry dorang update sentiase.
sehari banyak entry baru..
kenapa la korang ade banyak mase untuk update blog.
ade yang setiap 1 jam entry baru.
aku nak update 1 entry 1 hari pun macam lambat je kan.
idea pun macam kering jek.. xnak nye basah2 selalu macam korang.. 
aku terfikir..
korang x keje ke?
klu blaja, x pegi kelas ke?
sebenarnye.. sume orang ade tugas sendiri kan.
time management tu yang penting.
pandai la korang agih mase buat keje + blogwalking + update blog + chating2 + sebagainye....

selalu sampai je opis pukul 8.15..
masuk2 kompem la on PC kan..
n on9 dulu sebelum buat keje pun.. eheee..
yang wajib aku bukak tetiap pagi .. FB, Blog, Email..

lepas 2 baru mula buat keje.. sambil2 on9 jugak..
tapi nak mengadap blog.. buat entry baru.. macam x sempat jek..
nanti keje mesti x beres..
pastu munculnya keje2 bertangguh..
kalau free betul2 baru boleh nak ngadap betul2 jugak.
ahhh.. x sempat pun aku selalu sempat2 kan jugak.. 
jadi la 1 hari 1 entry je pun..

kadang2 kan.. tengah buat2 keje, drive kete, datang pulak idea2 untuk wat entry 
tapi kan.. tapi kan..
bile dah bukak blog, x ingat ape pun.
trus jadi blur.
nak taip ape pun x tau.
bile da taip panjang2, delete pulak... sebab rase macam x bez..
tu la yang aku x suke sangat.
idea suke datang pade waktu dan ketika yang tidak sesuai.
okelah nak sambung buat keje..
tajuk kat atas macam ntah pape je kan.
isi pun ntah pape.
ahhhh layan jelahhh..
*kosong*

**gambar xde kene mengena dengan entry**

nota tangan : hmmm.... *blur*






2 comments:

A'IM said...

sampai juling mata budak tu..

^_^eMa^_^ said...

ahaaaa.. yang juling mata dekat spek.
mata sebab tertutup rapat.. lena dahh.. haha

Klik la. Comel ! Jom Oder !

Klik La Tabung Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...