About Me

My photo
Ema Faima Ahmad 24 Tahun Kakitangan UM + Pelajar UITM + Dealer Felinna Inchloss (Universiti Malaya,KL atau Manjung,Perak) Dealer Treenea (Universiti Malaya - Ema) (Manjung,Perak - Diba) Lain2 Produk Aurawhite, Maixara, Belvya,dan lain2. 0175213121-Ema 0132116780-Diba (SMS/Whatsapp)

Followers

Monday, February 21, 2011

oh budak menangis

malam semalam.
kua dengan mr.Right.
n gatal nak bawak si budak kecik Emani Zahra (nina).
si budak becok ni memang banyak mulut.
tapi...... die akan diam seribu bahase klu ade orang yang tidak d kenali.
atau.... paling TERUK akan menangis tanpa henti..
dasattttttt!!!
itulah yang berlaku malam tadi.
nina nangis dalam kete tanpa henti.
penat la jugak aku pujuk.
dah cakap macam2.
diam sekejap lepas 2 teriak balik
penat aku puji die..
nina cantik kan..
nina dah pakai liptik kan..
nina pakai baju cantik kannn...
die angguk kepala bile d puji..
tp teriak x benti jugak.
seb bek aku saborrr...
mr.Right kat sebelah dah buat muka.
*bengang kot*
pas 2 benti kat marina island.
aku turun n bawak die jauh ckit dari Mr.Right.
elok je plak die soksek2 dengan aku.
die suke tengok laut.
elok plak gelak ketawa.
geram plak aku d buatnye.
bile aku pegi dekat kereta, sebaik melihat sahaja kelibat Mr.Right, terus teriak babe..
haissshhh budak nihhh..
aku tanye kat Mr. Right > ade bela  jin ke sampai budak ni takut sangat
die senyumm.. tapi ... senyum kelat..
ye.. aku tau die x bape suke situasi itu.
lepas 2 aku nekad hantar nina balik rumah.
camne nak pegi makan klu die teriak terus..
xkn nak duduk meja asing2 plak dengan mr.Right.
lepas anta nina balik, terus ke kedai makan.
kami makan pukul 10 malam tadi.
lewat kannnn.. 
mane la badan aku x naikkk klu selalu makan time macam nih..
di kedai makan...
ade benda yang aku nak cakap dengan mr.Right.
x puas hati sungguh aku dengan die.
rase nak mengalir air mata tau bile die buat muke time nina nangis.

aku : awak x sabar langsung dengan budak kecik kan.
die : rimas la klu nangis x benti.
aku : dah budak 2 takut kat awak nak wat cmne. cmne awak nak ade anak nt? budak menangis ckit dah rimas. ntah2 nanti bile anak nangis tengah malam nak susu pun awak wat x tau jek. bla bla bla bla..... aku dah membebel panjang.. 
die plak diam je mendengar.
haaaaaaa.. puas hati aku bile dah luahkan.
tapi...aku tetap sayang die.
terima die ape adanya...
itulah d katekan cinta kan...
aduuuuhhhh..aku jatuh cinta .... HAHHAHAHAHAHAHHA. 


nota tangan : tepat kah pilihan ku kali ini.. ku berserah padaMu Ya Allah. 

No comments:

Klik la. Comel ! Jom Oder !

Klik La Tabung Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...