About Me

My photo
Ema Faima Ahmad 24 Tahun Kakitangan UM + Pelajar UITM + Dealer Felinna Inchloss (Universiti Malaya,KL atau Manjung,Perak) Dealer Treenea (Universiti Malaya - Ema) (Manjung,Perak - Diba) Lain2 Produk Aurawhite, Maixara, Belvya,dan lain2. 0175213121-Ema 0132116780-Diba (SMS/Whatsapp)

Followers

Tuesday, March 15, 2011

argghhh.. spoil mood pagi2!!

bangun pagi gosok gigi,
cuci muka terus mandi,
pakai baju minum susu,
salam ayah dan ibu,
pergi kerja naik kereta.
vroommm vroommm vroomm..
kereta kecil ku berbunyi..
marilah ayah mari naik..
kan ku hantar ke tempat kerja.
hahahahhahaha

haaa... lepas taip mukadimah d atas, terus aku tersenyumm.. :)
mood macam dah ok sedikit.. hee..

pagi ni aku macam biase la kuar dari rumah dalam pukul 7.15 am sebab nak masuk base TLDM dulu hantar ayah keje.. (ayah masih xleh drive sebab operate mata)

punca spoil mood aku pagi2 nih :

1. bangun pagi dah rase x sedap badan. dari malam tadi lagi rase macam nak demam balik. badan panas. tekak perit. mata + hidung berair je.. memang susah la kan nak senyum dalam keadaan macam ni..

2. dekat gate navy kene bukak bonet. malas betul laaaa... tapi dah keje dorang kan..
(lepas spoil ok balik sebab berselisih dengan Mr Right d gate) heee..

3. nak beli nasi lemak.. konon2 nak try tempat laen. mintak kat mak cik tu.. die kate sekejap ye dikk.. lepas 2 die buat orang laen punye yang berpuluh2 odernye.. yang aku??? lupe kot.. tapi aku dah ulang banyak kali dan die angguk.. ahhhhh... bengang!!!.. aku blah terus.. sekarang aku dah agak lambat.

4. pegi amek membe. sekali lagi buat aku bengang. aku dah lambat n punye la pecut kete sebab x nak die tunggu tapi..... die lagi lambat. hari2 lambat. bukan aku x ikhlas tumpang kan die.. tapi... aku x suke menunggu. dannn.. aku x suke pegi keje lambat.. sory dikk... akak post kat cni.. tapi sekarang akak x marah dah.. cume.. jangan lambat lagi eyhhh.. heee... :)

oke dah abis.. sekarang nak makan nasi lemak (beli tempat biase).. jom makan dulu..
nyummm.. nyumm.. :)


nota tangan : penantian itu 1 penyeksaan. 

No comments:

Klik la. Comel ! Jom Oder !

Klik La Tabung Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...