About Me

My photo
Ema Faima Ahmad 24 Tahun Kakitangan UM + Pelajar UITM + Dealer Felinna Inchloss (Universiti Malaya,KL atau Manjung,Perak) Dealer Treenea (Universiti Malaya - Ema) (Manjung,Perak - Diba) Lain2 Produk Aurawhite, Maixara, Belvya,dan lain2. 0175213121-Ema 0132116780-Diba (SMS/Whatsapp)

Followers

Monday, April 25, 2011

Muke berjerawat? parut jerawat x hilang???? Kulit berminyakkk??? Ini penyelesaiannya..

Kat sini ema nak sharekan ape yang ema rasai selepas lebih kurang 3 minggu pengambilan VCO. ema kenal Virgin Coconut Oil (VCO) ni pun dari blog. Masalah jerawat yang begitu banyak tumbuh sebelum kedatangan haid memang masalah yang cukup besar bagi ema. dengan muke yang berminyak lagi. membuatkan ema rase x selesa. asyik2 kene tengok cermin. tapi.. Alhamdullillah masalah ema semakin dapat d atasi selepas hanya seminggu pengambilan VCO. ema sudah dapat rasekan perubahannya dalam minggu pertama lagi. bile jerawat mule nak tumbuh, ema sapukan VCO ni n hasilnya bile bangun esok pagi, jerawat seakan mengecil dan mengecut. muke pun rase lembut je. tone kulit pun mulai sekata. parut jerawat pulak semakin hilang. Selain tu, ema pun senang dah rasenye nak bangun pagi. sebelum ni mesti liat je. rase mengantuk d opis pun dah xde. cergas sepanjang hari.. ecehhh... dan yang penting, ema dah boleh kawal selera makan. sebelum nih, pagi makan nasi lemak, tengahari makan nasi putih + lauk pauk (sepinggan nasi penuh). petang balik keje beli pisang goreng atau keropok lekor kat tepi jalan taman perumahan ema. malam pulak mesti nak pekene nasi jugak. sekarang nih, malam x yah makan nasi pun rase oke je. tengahari pun dah boleh makan nasi dalam kuantiti yang sederhana. :) Memang puas hati sangat2 la. So, ema memang suggest supaya maintain dengan VCO je...bukan utk kulit je, untuk kesihatan n kecantikan dalaman kita jugak...



SOFT GEL VCO ( VIRGIN COCONUT OIL)

Hanya RM 39.90 sahaja ( semenanjung)
RM 43.90 ( Sabah & Sarawak)
( not included postage )

nak oder? juz email me

Nama :
Alamat :
No Hp :
Nama Item dan jumlahnye :



 to

emafaima_VCO@yahoo.com

No comments:

Klik la. Comel ! Jom Oder !

Klik La Tabung Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...