About Me

My photo
Ema Faima Ahmad 24 Tahun Kakitangan UM + Pelajar UITM + Dealer Felinna Inchloss (Universiti Malaya,KL atau Manjung,Perak) Dealer Treenea (Universiti Malaya - Ema) (Manjung,Perak - Diba) Lain2 Produk Aurawhite, Maixara, Belvya,dan lain2. 0175213121-Ema 0132116780-Diba (SMS/Whatsapp)

Followers

Monday, November 26, 2012

MY BFF

Hai .. haiii. .haiiii...
panas hati x habis lg sejak pagi tadi..
bace post lame2 dlm blog nih..
terbaca tentang entri yang ni 


n secara tiba2 jadi rinduuuuu kat ko la kawan
ak tau ko ade kat KL skrg..
tp mcm x berkesempatan pulak nk berjumpa..
arini aku nk gerak ke sg.besar utk wedding kawan opis.

Emaaaa....
ko sedang menghitung hari utk bergelar isteri
sedih pulak aku tetibeee.. sob sobbb..
lepas ni ko akan ke fasa yang lain. 
fasa di mana ko menggalas tanggungjawab sebagai seorang isteri
okeh dah xmo sedih2..
jom review psl BIG DAY yang akan datangg..



HER BIG DAY 15 DECEMBER 2012 :))

Thursday, November 8, 2012

Pre Wedding

Lokasi : Sg. Besar.
Pengantin : Ayu + Faiz 
Jurugambar x bertauliah : Ema Faima Ahmad 
Kak Ayu adalah rakan sepejabat saya :)

Jom layan gambar jelah yeee.... checkitoutttt... 
















Blind Jogathon FBA 2012

Hai uollsss... Lamenye blog ni x di kemaskini.. berhabukhabuk dah kot.. Harini terasa nak update di kala hati yang panass.. panas sepanasss air panas.. haha.. ape daa den merepek nihhh... Last Saturday, Fakulti ade event Blind Jogathon.. lari 1 UM.. first time tauuu pusing 1 UM berjalan + berjoging.. sebelum ni pusing nek kete pun rase jauhh sangat.. mengahhh.. semputt.. pancittt sume ade laaa.. rase nk give up pun ade.. tp d teruskan jugakk sbb tercabar dengan larian kak sarimah dan husbandnya dah dah berumur lebih 50 tahun.. tp mereka masih mampu meneruskan larian.. so y not kite yg muda ni nk stop tengah jalan kann.. x boleh jadi la kann.. teruskan teruskn... dan teruskannnn... and... kami MENANG.. 2nd place kategori staf.. Oh YESSSSS!!!!.. jom layan gambar laaa...



 Sebelum berlari amek gambar dlu.. muke masih suci di pagi hari.. 
saya. dekan. yasmin. prof ainin. dr. suria


 me with yasmin **konon2 kembar. haha

Partner larian saya. Nora di'blind' kan sementara :)

Giliran saya pulak di 'blind' kan..

 
dannnn.. inilah pasangan suami isteri yang telah berusia 50 lebih yang dapat menghabiskan larian dengan jayanya.. mereka menang tempat ke 3 kategori staf Fakulti.

 saya dan nora menang tempat ke 2 kategori staf Fakulti. yeayyy!!

siapa JUARA????? 
haaaa... kami sebenarnye saje bg peluang kepada JUARA ini. bagi can la kat budak2 kann... walaupun sebenarnye kami la juara.. hahah

ini lah JUARA nyee... *anak Dr. Ervina bersama Dekan.


Klik la. Comel ! Jom Oder !

Klik La Tabung Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...