About Me

My photo
Ema Faima Ahmad 24 Tahun Kakitangan UM + Pelajar UITM + Dealer Felinna Inchloss (Universiti Malaya,KL atau Manjung,Perak) Dealer Treenea (Universiti Malaya - Ema) (Manjung,Perak - Diba) Lain2 Produk Aurawhite, Maixara, Belvya,dan lain2. 0175213121-Ema 0132116780-Diba (SMS/Whatsapp)

Followers

Friday, December 28, 2012

VCO Antioxidant


Minyak Kelapa Dara (VCO) 


Minyak Kelapa Dara (VCO) adalah minyak yang terbaik. Tidak seperti minyak lain yang hanya mempunyai faedah pemakanan, VCO dapat memberi manfaat penyembuhan antiviral, antibakteria dan antikulat. Ini adalah disebabkan oleh asid laurik yang sama terdapat dalam kolostrum susu ibu,.

Di samping itu, rantaian sederhana yang unik VCO (saiz molekul) membolehkan ia menyerap ke dalam kulit dengan cepat dan menembusi jauh ke tahap selular untuk pembaikan dan peremajaan lebih berkesan. Ia sangat kaya dengan antioksidan Vitamin E semulajadi yang terbaik untuk memerangi radikal bebas yang menyebabkan penuaan pra-matang. Ia juga bertindak sebagai 'pengawal' yang baik untuk kulit - membuang minyak sebum yang berlebihan atau isyarat untuk menghasilkan lebih banyak dan melembapkan apabila kulit kering. Oleh itu, anda tidak akan menghadapi keadaan kering pada kulit dan berminyak.  VCO antioxidant juga membantu untuk detox kotoran dan bahan kimia dalam liang.

Dan kerana sifat semulajadinya antibakteria dan antikulat, VCO digunakan untuk kulit yang boleh memberi perlindungan terhadap bakteria berbahaya dan kulat.  sihat, kulit muda dan berseri.

Ayuh Sihat dan Berseri bersama TREENEA.
psstt.... 100 pembeli dan agen terawal yang mendaftar akan menerima 'free gift' dari pihak kami :))

THE ALTERNATIVE WAYS TO YOUR WELLNESS

Nur Fahimah Binti Ahmad (Ema)
Nur Adibah Binti Ahmad (Diba)
0175213121 (Ema - Universiti Malaya, KL)
0132116780 (Diba - Manjung, Perak)
OR visit our blog: http://emadcni.blogspot.com

No comments:

Klik la. Comel ! Jom Oder !

Klik La Tabung Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...