About Me

My photo
Ema Faima Ahmad 24 Tahun Kakitangan UM + Pelajar UITM + Dealer Felinna Inchloss (Universiti Malaya,KL atau Manjung,Perak) Dealer Treenea (Universiti Malaya - Ema) (Manjung,Perak - Diba) Lain2 Produk Aurawhite, Maixara, Belvya,dan lain2. 0175213121-Ema 0132116780-Diba (SMS/Whatsapp)

Followers

Saturday, May 11, 2013

Krabi Island


Cuti-Cuti Oberseaaaa..

Krabi Island 29 April 2013 - 2 May 2013 
Krabi La Playa Resort
Air Asia

Plan nak bercuti bersama ni dah lama. cume masa kami tidak mengizinkan. almaklum laaa belajar dan bekerja kan.. Kali ni jalan2 dengan kawan2 PJJ UiTM. syiookkkk sangattt.. settle kelas 28 April 2013, keesokkannyee terus berangkat di awal pagi. flight pepagi buteee. punye nak sampai awal kat sana kan. 


Sebelum keberangkatan

Sebaik sampai di Airport, kami di sambut oleh travel agent yang memang kami tempah daripada sini lagi. malas nak menyusahkan diri di krabi nanti so kami dah plan setiap aktiviti.  



gambar dalam bas. bas yang akan membawa kami ke hotel. jauh jugakk laa.. dalam 45min kot dari airport. 

Sebaik sampai di hotel, ape lagi keje kamiii..... amek gamboooo laaa.. hewhewww




di Lobby hotel. cantikkkk.. sangat recommended. hotel selesa. cantik. 4star kalau x silap. 

Disebabkan kami sampai awl, so bilik2 masih x available lagi. terpaksa la menunggu. lepak2 la kami kat lobi bersama hp masing2. semua nak hupdate insta, fb bagaii la. hehe

Dah settle check in semua, kami di bawa menaiki van ke tempat2 menarik di sana. Jom layan gambar jelah yee..






Hari pertama sebelah petang sehingga malamnye kami jalan2 sekitar Pantai Aonang je. Kire kami ni kalau balik hotel memang untuk tido sahaja. Masa dihabiskan sepenuhnyee la berjalan2. 







Hari Kedua 
Snorkling (gambar dalam laut xde sbb masing2 x berani keluar hp) takutt jatuh dalam air. hehe
Sebelah petang jalan2 beli souvenir. beli tshirt byk2 wooo... borong pnyee..











Hari Ketiga
Pegi waterfall dan naik gajahhh..
Sebelah malamnyee kami urut tapak kakaiiiiii.. haha. pegi massage lerr :) badan suda sakit2. tapi aku x join sbb x boleh la geliiiiii geliii. hihi







Hari terakhir
Jom balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Rindu Malaysia. :) 




Jumpa lagi KRABI ISLAND :) 

No comments:

Klik la. Comel ! Jom Oder !

Klik La Tabung Saya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...